Nyheter

Trending:


Fra Cara Delevingne til Laetitia Casta: moteshowet til Dior i Mumbai, bildene.

Å finne en annen måte å snakke om følelsene og emosjonene som kan binde oss til et land og dets kultur, er det Maria Grazia Chiuri lenge har ønsket å gjøre gjennom kolleksjonen Dior Fall 2023 for å tydeliggjøre samarbeidet, arbeidsforholdet og vennskapet som har bundet henne til India i mange år, og til Karishma Swali, som viderefører atelier Chanakya og Chanakya School of Craft i Mumbai. Maria Grazia Chiuri bruker en palette av farger og materialer som viser den felles insipirasjonen som hun har med Karishma Swali. Hun jobber med en måte å kle seg på som har holdt seg over tid, og som lar henne skape de motene som hun liker best. Mange kjendiser var tilstede, som Laetitia Casta, Freida Pinto, Naomi Ackie, Sonam Kapoor, Deva Cassel, Karlie Kloss og Cara Delevingne.


Priskrig på påskemat

Påskepriskrigen pågår for fullt. Nå dumpes prisene på Kvikk Lunsj, marsipanpølser, Nidars påskefavoritter – og paprika.


Mange år med klapp og kos - dette er hunderasene med minst helseplager

Det å velge en hund som nytt familiemedlem kan være en være vanskelig, ettersom det er så mange aspekter som bør vurderes Hvor lett hunden sosialiseres, treningsbehov og barnevennlighet - er alle viktige egenskaper som potensielle hundeeiere på ta med i vurderingen. Men en annen viktig adferd som ofte blir oversett, er helse. Noen hunderaser er mer utsatt for visse sykdommer og kan derfor kreve mer pleie og flere turer til veterinæren enn andre. Heldigvis har nettstedet CertaPet listet opp de sunneste hunderasene som lever fullverdige liv hvis de får godt stell og pleie. Se igjennom galleriet for å se hvilke hunder som lever lengst.


Fem tegn på at hunden din er stresset

Hvis du er eier av en firbeint venn, er det viktig å forstå når hunden din er stresset, slik at du kan hjelpe den med å føle seg trygg og komfortabel. I dette bildegalleriet vil vi vise deg de vanligste tegnene på at hunden din opplever stress. Du kjenner dem kanskje allerede, men det kan også være noen overraskelser! Bruk noen minutter på å se på disse bildene og lær deg å tolke hundens språk.


Dette skal du gjøre hvis det begynner å brenne

Prøv å slokke brannen hvis du tror at du kan håndtere den. Bruk et brannslukningsapparat og sikt mot gløden, ikke flammene.


Åpner opp om spontanabort: - Lett å føle seg alene

Isabelle Ringnes ble nylig mor for første gang. Men for ett år siden var sorgen stor etter en spontanabort i niende svangerskapsuke. – Jakten på håp i ulike forum føltes som en heltidsjobb, skriver hun.


Paprika på kjøkkenet

Paprika er utmerkede grønnsaker som kan nytes både kokt og rå. Vi kan finne dem i forskjellige typer og farger, og alle med forskjellige egenskaper, fra de søteste til de sterkeste, gule, røde, grønne og oransje, lange eller runde paprika. Alle kan konsumeres på en rekke måter i henhold til smak. I dette galleriet gir vi deg noen tips om hvordan du kan konsumere dem, med noen ideer om hva du kan lage på kjøkkenet. La oss se hvordan du tilbereder dem for å gjøre rettene dine spesielle.


Trender på Bing: Utforsk de mest populære navnene på Bing.

Hvis du ønsker å lære om aksjer og fond som trender blant millioner av mennesker, se ikke lenger enn Bing. Vi har samlet en liste over de mest populære spørsmålene blant Bing-brukere for å hjelpe deg med å holde deg foran kurven. Fra teknologiaksjer med høy vekst til bærekraftige energiselskaper dekker listen vår et mangfoldig utvalg av bransjer og investeringsstrategier. Utforsk disse populære investeringene og få verdifull innsikt i det...


Den siste utrolige bragden til linedanseren Philippe Petit på National Building Museum i Washington, bilder

Philippe Petit, den verdensberømte franske linedanseren, opptrådte under sitt show "Wonder on the Wire", på National Building Museum i Washington, USA Petit, mest kjent for sin tur blant Twin Towers av World Trade Center i New York City, utført på en mer enn 15 meter høy wire, over Great Hall av National Building Museum.


Tjue skjønnhetsprodukter du kan lage hjemme

Å lage dine egne skjønnhetsprodukter er en ideell oppgave hvis du er ute etter å rense skjønnhetsrutinen din (og spare miljøet). Alt du virkelig trenger for å lage alt fra leppestift til parfyme, er et par gode ingredienser og en trinnvis oppskriftsveiledning, som følger. Her er de 20 beste alternativene å prøve.


Blekk eller laser? Velg riktig skriver

Er det beste valget en blekkskriver, eller bør du satse på laser? Vi hjelper deg å velge riktig.


50 ting du kan slutte å bekymre deg for etter at du har blitt 50

Å bli 50 er en milepæl, men ikke en du trenger å frykte. Å passere et halvt århundre kommer med mange endringer, og en av de beste er alle bekymringene du kan legge bak deg.


12 matvarer for å redusere oppblåsthet i magen

Vi føler oss ofte oppblåst etter et stort måltid eller på grunn av dårlig fordøyelse. Heldigvis er det mange matvarer som kan bidra til å redusere oppblåsthet og forbedre helsen til fordøyelseskanalen. I dette fotogalleriet presenterer vi 12 matvarer som du enkelt kan inkludere i ditt daglige kosthold for å forbedre fordøyelsen og tømme magen. Fra krydder til grønnsaker til meieriprodukter, vi har valgt en rekke alternativer som passer for alle smaker og matpreferanser. Les videre for å finne ut hvilke matvarer du kan inkludere i kostholdet ditt for å redusere oppblåsthet og forbedre din generelle velvære. (Kilde: health.com)


Vi har testet Auk: En helautomatisk plantedyrker

Auk er en helautomatisk plantedyrker som styrer vann, lys og næring selv. Sammen med planteekspert Espen Skarphagen har vi testet produktet.


10 verdensberømte italienske retter ... som ikke er italienske

Disse oppskriftene serveres overalt i verden, og utrolig mange anser dem for å ha sin opprinnelse i Italia, selv om dette faktisk ikke er tilfelle, med svært sjeldne unntak. De aktuelle rettene er bare inspirert av tradisjonelle italienske oppskrifter eller inneholder ingredienser som ikke skal være i den opprinnelige tilberedningen, selv om smaken i noen tilfeller fortsatt er utmerket. Her er noen av de mest kjente rettene i verden som antas å være typiske for tradisjonell italiensk gastronomi, men som ikke er det i det hele tatt!


Kvikk Lunsj: Dette visste du ikke om sjokoladen vi elsker i påsken

Den norske tursjokoladen var en fiasko da den kom, og kopien av en engelsk sjokolade måtte trekkes fra markedet.


Utforsk vakre Sør-Afrika

Sør-Afrika er uten tvil et av de vakreste landene i verden – en ekte perle som byr på fantastisk natur og dyreliv. Landet har alt fra strender til ørkener og fjell, ingenting mangler. Den nydelige naturen og alle de forskjellige kulturene vil få deg til å føle deg umiddelbart velkommen i dette spennende landet. Klikk gjennom galleriet for å se tipsene våre om steder du ikke bør gå glipp av. Kanskje det vil hjelpe deg med planleggingen din!


Romantikken er ikke død! Dyr som holder sammen hele livet

Uansett hva du føler for monogami, er det vel ingen som benekter at dyr som holder sammen hele livet er veldig søte. Uansett om du ser på jordoverflaten, havet eller på himmelen, er verden full av skapninger som holder seg trofaste mot partnerne sine, ofte deler foreldreoppgaver eller engasjerer seg i utførlige parringsritualer. Enten det kalles kjærlighet eller biologi – er det likevel et bånd som knyttes og varer hele dyrets levetid.


Nordlys: Hvor og når kan du se nordlys?

Vi guider deg gjennom hvor og når du har størst sannsynlighet for å se nordlys, og hvordan du kan ta bilder av lysfenomenet med mobil.


Sommerdekk: Disse er best i test

Mønsterdybde på sommerdekk, når du skal skifte, og sommerdekkene som er best i test. Her får du alt du trenger å vite før du skifter dekk på bilen.


Pallaskatten, en av verdens mest sjeldne og fascinerende kattedyr.

Pallaskatten (steppekatt), er en av de sjeldneste og mest fascinerende katteartene på planeten. Dette dyret er hjemmehørende i fjellområdene i Sentral-Asia og lever i vanskelig tilgjengelige habitater. Til tross for sin skjønnhet og sjarm er Pallaskatten truet på grunn av tap av habitat og vilkårlig jakt. I denne artikkelen utforsker vi alt som er verdt å vite om denne unike arten, fra kostholdet til bevaringsstatusen. Bla gjennom bildegalleriet for å finne ut mer om denne sjeldne kattearten og besøk vår portal for å oppdage mange interessante fakta fra dyreverdenen.


Hvor mørk var egentlig middelalderen?

Middelalderen var en mørk periode i historien. Denne perioden handlet ikke bare om drager, rettferdige riddere og prinsesser. Fra 500 e.Kr. til 1500 e.Kr. var Europa dominert av Den katolske kirken, føydalisme, hungersnød, fattigdom og død. Fra Romerrikets fall til begynnelsen av renessansen, fikk Europa se fremveksten av livsfarlige medisinske metoder, voldelig lovpraksis, religiøs fanatisme, vold og sykdom. Fra ekstreme værforhold, til demonisering av dyr og katastrofale sykdomsutbrudd, hadde denne perioden av historien alt. I ca 1000 år levde vi i en verden der å leve var en seier i seg selv, enn si å ha et normalt, komfortabelt liv. Middelalderen var veldig vanskelig faktisk. I dette galleriet finner du noen av de mørkeste hendelsene som plaget middelalderen. Klikk gjennom og ved slutten av det, vil du være takknemlig for verden vi har i dag.


Tips og triks om å forberede hagen din til våren

Når og hvor er det best å plante? Hvilken gjødsel er best? Har du en hage som du vil skal blomstre (på nytt) om våren? Her er alle tipsene og triksene som du absolutt trenger å vite for å gjøre det meste ut av hagepletten din!


Meet Your Maker tilbyr mye mer innhold de neste tre månedene

Behaviour Interactive har gitt oss en idé om hvordan det kommende Meet Your Maker vil bli utvidet med ekstra innhold i løpet av de første tre månedene. Som du kan se i veikartet nedenfor vil Meet Your Maker få en gratis Hellscape Deco Pack den 18. april. Deretter kan vi forvente regelmessige oppdateringer med nye modifikasjoner og endringer frem til juni. Da vil den store Sector 1: Dreadshore-utvidelse bringe en ny miljø-/deco-pakke som...


8 nyttige tips for å redde bier

Bier spiller en viktig rolle i økosystemet ved å pollinere planter og sikre matproduksjon. Biene gir oss verdifulle produkter som har vært brukt i årtusener i både matlaging og kroppspleie, som honning, pollen, bidronninggelé, propolis, voks, og til og med gift. Biene er imidlertid truet av mange kilder, blant annet tap av leveområder, bruk av plantevernmidler og klimaendringer. Det er viktig at vi alle gjør noe for å beskytte biene og miljøet deres. I dette bildegalleriet gir vi åtte praktiske tips for å redde biene.


Guinness: verdens giftigste dyr og andre kuriositeter

Hvis du bor i Australia, vet du allerede alt. Hvis du derimot er heldig nok til å bo på et sted der alle dyrearter ikke prøver å drepe deg, vil du synes det er interessant å vite hvilke som er de giftigste dyrene i verden ifølge Guinness verdensrekord 2023. Åpenbart er dette ikke eksemplarer du kan støte på mens du går i gatene med venner, men du bør være spesielt forsiktig: å vite hvordan du gjenkjenner dem er veldig viktig, fordi det kan redde livet ditt. For hver art har vi også angitt giftindeksen, slik at du kan gjøre de nødvendige sammenligningene. Dykk ned i denne gjennomgangen av farer med oss - ha det gøy!


Stekt ris, en av de fremste rettene i det asiatiske kjøkkenet

Stekt ris er en populær forrett og bestilles ofte på kinesiske restauranter. Det er en veldig enkel rett, ingrediensene er lette å finne, og mange ganger har vi dem i kjøleskapet hjemme, for eksempel egg og skinke. Men som ofte er tilfelle, når vi prøver å lage mat hjemme som vi har spist på restaurant, klarer vi ikke å gjenskape de samme smakene. Så en enkel ris viser seg å være veldig vanskelig å tilberede. I dette galleriet finner du de små hemmelighetene for å lage stekt ris hjemme akkurat som på restauranten.


Linser på nett: Eksperten forklarer hva du må tenke på

Her får du kjøpt linser billigst på nettet, og dette sier eksperten du må tenke på før du bestiller kontaktlinsene.


Påskequiz: 50 spørsmål og svar

Dette er en påskequiz hvor alle kan kunne svare på et eller annet. Dette er quizen med tingene du egentlig ikke behøver å vite.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


30 livsstilsendringer som reduserer hverdagsstress

Du sliter med å holde øynene dine åpne ved kontorpulten. Hjertet ditt dunker. Ikke bare dunker; det slår raskere og raskere. Musklene dine verker ubehagelig i bakgrunnen og, i et kort øyeblikk, føles det faktisk ut som om du kanskje må kaste opp. Hvis disse avslørende tegnene høres kjente ut, kan det være du opplever et alvorlig stressanfall. Folk rangerer stressnivået sitt til i gjennomsnitt 4,9 på en skala fra 1 til 10, ifølge Den amerikanske psykologiforeningen. Kontinuerlig stress kan påvirke din psykiske tilstand på en rekke ulike måter. Dette kan være alt fra kortvarige problemer, som for eksempel magesmerter og søvnløshet, til mer langvarige konsekvenser, som infertilitet og en høy risiko for hjerteproblemer. Er du klar for å gjøre en positiv endring på livsstilen din? Da har du kommet til rett sted. Selv om det kanskje ikke fjerner stressårsakene dine over natten, finnes det noen hverdagslige stressdempende teknikker som du kan prøve. Her er 30 små, men likevel betydelige livsstilsendringer du kan gjøre, som vil hjelpe deg å stresse ned og finne roen.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Rasjonering av påskevarer: – Når det er tomt, er det tomt

Rema 1000 har innført rasjonering, og det begynner å tynnes kraftig i flere hyller.


20 måter du kan forbedre din emosjonelle intelligens på

Vi vet alle hva IQ er – det står for intelligenskvotient – men hva med EQ? Denne målestokken for emosjonell intelligens tar for seg fire essensielle evner: evnen til å oppfatte følelser, evnen til å vurdere og generere følelser for å bistå tankeprosesser, evnen til å forstå følelser og følelsesmessig kunnskap og evnen til å regulere følelser refleksivt for å vokse følelsesmessig og intellektuelt. Og det er her strategiene på denne listen kommer inn: Ved å forbedre din emosjonelle intelligens kan du oppleve fordeler som økt personlig lykke, lykkeligere forhold og forbedrede jobbprestasjoner.


Historiske "fakta" som er alt annet enn faktiske

Historien har en måte å holde seg i live, lære oss hvor langt vi har kommet og illustrerer hvordan menneskets natur både har forandret seg og klarte å forbli den samme på en og samme tid. Imidlertid blir noen ganger pynting på fakta og rett og slett unøyaktige hendelser en del av historien, maskert som faktiske episoder. Fra hvem som bygde de egyptiske pyramidene til hva ninjaene faktisk hadde på seg, er historien fylt med misforståelser og feilaktige antagelser. Har du mistolket noen myter for å være historiske fakta? Bla gjennom galleriet og finn det ut.


Hvilken hunderase bør du velge, basert på stjernetegnet ditt?

Å velge hund kan være krevende, men du kan gjøre beslutningen mye lettere ved å lære om hvilke raser som passer best til ditt stjernetegn. Hvis du sjekker stjernetegnet til noen du dater, hvorfor ikke finne ut om du og din livslange firbente venn også passer sammen? Klikk gjennom for å se noen av de beste potensielle valpene i henhold til tegnet ditt.


Seks tips for å få fart på stoffskiftet

Først og fremst er det nyttig å vite hvordan man gjenkjenner de klassiske symptomene på en langsom metabolisme. De som lider av dette har ofte en tendens til å ha problemer med å gå ned de ekstra kiloene selv om de følger en streng diett, de lider (noen ganger) av depresjon eller angst, har vedvarende trang til karbohydrater eller sukker, har problemer med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, kronisk tretthet, migrene og kviser. Men hva skal vi så gjøre for å øke metabolismen? En av de beste måtene å stimulere den på, er å trene mer . Prøv spesielt å stimulere det magre vevet ditt.


Latinske stjerner som ikke snakker spansk

Noen gjør en stor avtale om folk som ikke snakker språket til sine foreldre, forfedre og kultur. Hva tror du? Må du snakke spansk som Latino? Mens du tenker på det spørsmålet, ta en titt på disse latino kjendiser som kommer forbi med spansk eller ikke snakker det i det hele tatt, og deres grunner til det. Ta en titt!


Den hvite tigeren er truet, noen interessante fakta om dette fascinerende dyret

Den hvite tigeren, en av de mest majestetiske skapningene i dyreriket, forsvinner raskt. Denne underarten tilhører den bengalske tigeren og er unik i sin skjønnhet og sjeldenhet, og dyrkes av indere som en gudinne. Dessverre er den hvite tigeren utrydningstruet, med bare noen få hundre individer igjen i naturen. Det er mange grunner til at den hvite tigeren er truet, men det finnes også noen mulige løsninger for å bevare denne arten.


Blir du syk av hjemmet ditt?

De fleste tror at når de kommer hjem og lukker inngangsdøren bak seg, er de så trygge som det går an. Det vi ofte glemmer er farene som lurer innenfor. Forskningen sier at hjemmet ditt er fullt av risikoer, enten det er snakk om giftige rengjøringsprodukter, mugg, infiserte kjøleskap eller hageslanger. Hvor trygt tror du ditt hjem er? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hjemmet ditt faktisk kan gjøre deg syk.


Det skjer mer enn du tror i Norges eldste by

BDSM er ikke så skummelt som du tror.


Tollhund på kveldslufting fant over 50 kilo hasj i pizzabil

Fire personer er siktet i saken.


Forlatt hund krøller seg sammen i snøen og fryser – så gjør forbipasserende det eneste rette

Alle hunder fortjener kjærlighet, varme og en trygg omfavnelse å hvile i. Men dessverre så finnes det de som forlater hundene sine. Da en liten hund ved navn Ruby ble stående alene, hadde han ikke ... The post Forlatt hund krøller seg sammen i snøen og fryser – så gjør forbipasserende det eneste rette appeared first on Newsner Norsk.


De 4 dyreste klokkene i verden

Klokken har alltid vært et symbol på luksus og prestisje, og for noen representerer den en verdifull investering. I dag presenterer vi deg de fire dyreste klokkene i verden, valgt av luxe.digital. I denne eksklusive samlingen presenterer vi fire av verdens dyreste og mest verdifulle klokker, valgt ut av det anerkjente digitale luksusmagasinet luxe.digital. Hver klokke i dette fotogalleriet er et mesterverk av design og teknikk, laget av materialer av høyeste kvalitet og utstyrt med eksepsjonell funksjonalitet. Er du klar til å beundre disse sanne juvelene innen urmakeri? La oss sammen oppdage detaljene i disse fire utrolige klokkene.


Hemmeligheten bak en perfekt basilikumpesto

Basilikumpesto er en smakstilsetning som er mye elsket i Italia, men også i verden. Den knallgrønne fargen gjør pastaen unik i sitt slag. Men har du noen gang lurt på hvordan du lager en perfekt basilikumpesto? Når du blander basilikum med de andre ingrediensene, må du passe på å ikke oksidere bladene, eller få dem til å gå fra lysegrønn til en lite innbydende brunfarge. I dette galleriet forklarer vi med noen triks hvordan du lager en lysegrønn pesto hjemme.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


De beste blomstene for ulike anledninger

Valentinsdagen betyr mye kjærlighet og masse blomster. Men there are many other reasons to offer a bouquet of flowers to a friend, relative or someone you love. Faktisk er det blomster for alle slags ulike anledninger . Browse through the gallery and learn how to say what you want with flowers.


Lily Aldridge spiller i kolleksjon laget med Weekend Max Mara, bilder

Weekend Max Mara presenterer den nye Signature Collection From Lily With Love av Lily Aldridge. From Lily With Love-kolleksjonen er designet for vår/sommeren 2023 og består av delikate silhuetter og elegante, lette og tidløse plagg, beriket med romantiske detaljer. Lily Aldridge forestilte seg denne Signature Collection som en ideell garderobe for en sommerferie og en koffert som passer for enhver anledning, fra soloppgang til solnedgang, i byen så vel som på stranden. Lily Aldridge er omgitt av en kreativ familie: i tillegg til faren Alan, en berømt engelsk illustratør, er broren Miles en berømt motefotograf, og ektemannen Caleb Followill er frontfigur i rockebandet Kings of Leon.


Har transliv noen betydning?

Personer som opplever kjønnsinkongruens, ønsker å bli tatt på alvor og bli trodd på at de faktisk vet hvem de er, og få den behandlingen de ønsker. Det får vi ikke.


Fordelene med kaffe

Kaffe er en drikk som, når den konsumeres med moderasjon, kan ha gunstige effekter på kroppen vår. Enten det er espresso, macchiato eller amerikansk kaffe ; - kaffe kan inntas, ikke bare for å nyte et øyeblikk med avslapning, men også for å oppnå flere fordeler. I dette galleriet avslører vi noen av dem.