Nå KOMMER RYGGSEKKER FOR STORE

FRILUFTSLIV: Endelig finnes det bæresystemer som ikke har vært tilgjengelige alle.

Gregory Mountain Products har i samarbeid med organisasjonen Usannsynlige turgåere lansert en plus size-kolleksjon til vandring. Ryggsekkene er ment til både lengre turer som dagsturer og hverdagsbruk for kvinner og menn.

Unlikely Hikers er en gruppe som startet i Portland, USA. De arbeider med mangfold, antirasisme, kroppspositivisme og vil fremme en mer inkluderende outdoorindustri. De hjelp designteamet med prorotypetesting, passformtesting og produktanmeldelser under utviklingsprosessen.

Ryggsekker i skogen
Alle skal ut - i skogen

Skjønner behovet for passform

Samarbeidet har gitt økt forståelsen for passform- og komfortbehov hos vandrere og ryggsekkturister i plusstørrelse. Dette har ført til forbedret passformgeometri som inkluderer skulderselens tilpassede vinkler og utvidet bredde og lengde, samt en langt større hoftebeltepassform med bedre tilgjengelighet til beltets lommer.

ryggsekker plus size
Ryggsekker plus size på tur
ryggsekker plus size 3
Ryggsekker plus size

– Gregorys samlede grunnfilosofi er at ryggsekkene skal kunne tilpasse seg og være komfortable for en rekke ulike kroppsformer og størrelser. Som kategoriledende innenfor ryggsekkonstruksjon og komfort elsker vi dette initiativet.

Dette muliggjør at våre produkter virkelig passer og fungerer for alle vandrere, sier John Sears, administrerende direktør i Gregory Mountain Products,i en pressemelding.

Sekkene vil koste fra 499 til 2999 kroner alt etter type sekk og størrelser..

2023-03-18T20:46:20Z dg43tfdfdgfd