Livsstil

Trending:


Selvbruning best i test

Selvbruning kommer som både mousse, spray og solkrem og fra merker som Glød, Ida Warg og Dove, men hvilken er best i test? Vi avslører.


Fra demninger til tunneler, seks dyr kan bygge som arkitekter

Arkitektens arbeid er ikke eksklusivt for mennesker, ettersom det er mange dyr som kan tenke og bygge gjenstander eller sine egne boliger.Dyr som er "arkitekter" er alle de som er i stand til å bruke materialer og utføre både midlertidige og permanente konstruksjoner. Bare tenk på fugler som bygger reir eller bevere som setter opp demninger. Men ikke bare det.Mange dyr bygger huler, mens andre lager feller for å fange byttedyr som de så spiser.


Inspirerende ideer for å lage din egen drømmehage

Du trenger ikke lete lenger etter de aller beste hageideene. Du kan designe drømmehagen din, enten du har en stor hage, en liten uteplass eller en balkong. Bare klikk gjennom følgende galleri for litt inspirasjon til å komme i gang på ditt eget kreative uteområde!


Tips for stell av kjæledyr (som virkelig kan utgjøre en forskjell)

Sannheten er at det å ha et kjæledyr er som å ha en baby. De trenger deg og de trenger spesiell og spesifikk pleie. De er takknemlige for kjærligheten, oppmerksomheten og pleien de får. Sjekk galleriet og se hvordan du kan forbedre livet til kjæledyret ditt.


I hvilken by i verden spiser du den beste lokale maten? Rangeringen

I dette fotogalleriet utforsker og beskriver vi noen av verdens mest populære lokale matvarer (og deres byer), valgt ut av Taste Atlas, et nettsted dedikert til å oppdage gastronomiske herligheter rundt om på planeten der produktene er stemt frem av brukerne.Fra carne alla fiorentina til tiradito, fra pasta alla carbonara til dim sum, vil vi reise til forskjellige deler av kloden og oppdage hemmelighetene og særegenhetene til disse byene og deres bånd til lokal gastronomi og kulinarisk tradisjon.Rangeringen er resultatet av en kombinasjon av den gjennomsnittlige vurderingen av de beste lokale og regionale rettene som serveres i en gitt by, den gjennomsnittlige vurderingen av de nasjonale rettene som serveres i den byen og den gjennomsnittlige Google-vurderingen av de beste tradisjonelle restaurantene i den byen. For å finne ut mer om andre byer, besøk nettstedet TasteAtlas.


Overraskende ting som er skitnere enn toalettet ditt

Du ville ikke røre toalettet ditt og deretter ansiktet ditt, ville du? Forhåpentligvis er svaret nei, men det viser seg at det er tonnevis med andre overflater er vert for flere ganger mer bakterier, og du vasker ikke hendene dine etter at du har rørt dem. Sjekk ut dette galleriet, basert på en liste fra Buzznick, for å finne ut hvor bakteriene gjemmer seg.


Beste kaffe- og koffeinholdige drikkevareaksjer å investere i Inneholder amerikanske aksjer.

Kaffeindustrien leverer koffein til amerikanere og mennesker over hele verden for å hjelpe dem med å komme seg gjennom sine travle dager. Forbruket, produksjonen og prisen på kaffe har økt jevnt det siste tiåret. Denne trenden med vekst er slotted å fortsette godt forbi det neste tiåret. Selskaper på denne listen er sterkeste (mest koffeinholdige) kaffemerker i verden . Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Setter katten virkelig pris på deg? Slik finner du det ut

Hvis du er en katteelsker, vil du uten tvil ha ønsket å bedre forstå språket og signalene som katter bruker for å kommunisere med oss mennesker.I dette fotogalleriet utforsker vi nyansene i kattekjærlighet og gir deg verdifulle ledetråder om hvordan du kan tolke kattens kjærlighet.Fra ømme blikk som fanger sjelen din, til myke kjærtegn og kroppsstillinger, tar vi deg gjennom en rekke spennende øyeblikksbilder som vil hjelpe deg å gjenkjenne når kattevennen din virkelig viser deg sin takknemlighet.Oppdag kattenes tause språk og fordyp deg i dette unike fotogalleriet, der hvert bilde vil avsløre en del av den mystiske katteverdenen og få deg til å føle deg enda nærmere din elskede firbente følgesvenn.


Ti kuriositeter om Eiffeltårnet som du (kanskje) ikke kjente til

Eiffeltårnet, et av verdens mest ikoniske landemerker, er det berømte jerntårnet i Paris og et av de mest besøkte turistmålene i verden. Det 324 meter høye tårnet ble bygget i 1889 til verdensutstillingen i Paris. Kort sagt er Eiffeltårnet et av Frankrikes viktigste symboler og et landemerke for turister fra hele verden. Konstruksjonen, historien og egenskapene gjør det til et unikt og spektakulært monument. Bla gjennom galleriet for å oppdage noen interessante fakta om Eiffeltårnet.


De fem matvarene som hjelper deg med å bli brun

Etter lange vintermåneder kommer endelig sommeren og med den ønsket om å bli brun. Og selv om soleksponering er en av de viktigste kildene til vitamin D, er det viktig å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.Det er imidlertid noen matvarer som kan hjelpe deg med å få en naturlig brunfarge. I dette galleriet ser vi på fem matvarer som stimulerer melaninproduksjonen, fungerer som antioksidanter, forbedrer hudens elastisitet og mer.Husk imidlertid å beskytte huden din med en solkrem som passer for din hudtype. Å drikke rikelig med vann for å holde huden hydrert er også en annen måte å opprettholde en sunn, langvarig brunfarge på.


Farvel mygg: en fersk studie avslører duften som holder dem unna

En fersk studie publisert i tidsskriftet iScience undersøkte forskjellige typer duftsåper for å se hvilke som var mer (eller mindre) attraktive for mygg, og oppdaget en duft som tiltrekker dem mest og en annen som kan frastøte dem.Forskerne identifiserte dermed nøkkelen til problemet: kombinasjonen av dufter mellom menneskekroppen og produktene som brukes.I dette fotogalleriet ser vi på resultatene av denne studien for å gi en så omfattende oversikt som mulig for å bidra til å bekjempe det irriterende problemet med myggstikk. (kilde: iScience)


Pride er for alle – også barnet ditt

Barn seksualiserer ikke, men det er det mange voksne som gjør hver gang det blir snakk om Pride.


Derfor feirer vi pinse

De fleste av oss er nok fornøyd med den ekstra fridagen, men vet du hva pinse egentlig er? Her forklarer vi!


Verdt en formue: verdens mest verdifulle vinyler

LoveAntiques.com, den ledende nettplattformen for videresalg av antikviteter, har laget en rangering av verdens mest verdifulle vinyler. For å lage denne listen fikk LoveAntiques.com uvurderlig hjelp av Phil Barton, en av verdens ledende eksperter på sjeldne vinyler og plater. Det som avgjør verdien på platen er ikke det høye antallet solgte eksemplarer, men faktoren som driver opp prisen er feil, for eksempel et feiltrykk eller et sensurert omslag. Her er hvilke vinyler som er verdt en formue, ifølge Phil Barton og LoveAntiques.com.


Fengsler rundt om i verden: Hvilke land har flest innsatte?

Fengsling er en realitet i mange land rundt om i verden, og antallet fanger kan variere sterkt fra land til land: men hvor mange fanger er det i de ulike landene? I denne artikkelen vil vi, ved hjelp av data fra statista.com, fokusere på de åtte landene med de største fengselspopulasjonene i verden, og tilby en omfattende og detaljert oversikt der dataene på antall fanger i hvert av disse landene frem til desember 2022 vises. Takket være dette fotogalleriet vil du bedre kunne forstå situasjonen globalt og trekke dine egne konklusjoner om et svært relevant tema, med tanke på at dette er data og tall i stadig endring.


Hva er pomodoro-teknikken, og hvordan kan den øke produktiviteten din?

Pomodoro-teknikken (også kjent som tomatteknikken) er utformet for å hjelpe folk med å konsentrere seg om arbeidet sitt ved å dele det opp i håndterbare biter. Ved å arbeide i korte, fokuserte intervaller kan folk unngå distraksjoner og opprettholde konsentrasjonen. Teknikken oppfordrer også folk til å ta regelmessige pauser, noe som kan bidra til å forebygge utbrenthet og øke kreativiteten. Ved å bruke Pomodoro-teknikken kan folk øke produktiviteten og oppnå mer på kortere tid. Finn ut mer om denne interessante teknikken.


Er du verdens beste paella-kokk?

Føler du at du er en spesielt god paella-kokk? I såfall bør du melde ditt kandidatur til World Paella CUP. Kanskje blir du verdens beste!


Huset i Trøndelag

På 90-tallet hadde vi Norges største og flotteste hus med alle fasiliteter. Ingen andre kunne måle seg. Det sto fjellstøtt med en solid grunnmur og vi hadde plass til alle. Mange fester og store begivenheter var det. Og folket gledet seg.


I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.

I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: 5 fallende kryptovalutaer.I dag i kryptografi: ...


MATKURS OG VINKURS: Eksklusiv sjømataften med kvalitetsviner og Michelin-stjernekokk som guide

Gi sommeren en pangstart med en eksklusiv kulinarisk opplevelse. Nyt deilig fransk mat og vin i kunstneriske omgivelser.


DAGENS RETT: Tortillas fylt med så mye godt som her er et vellykket alternativ til taco

Å servere kyllingen på mexicansk vis, er en god erstatning eller variasjon til taco.


Herlige latinamerikanske retter du må prøve før du dør

Latin-Amerika består av flere land, alle med sin egen unike kultur, tradisjoner og selvfølgelig mat. Vi har satt sammen et galleri med mat du absolutt må prøve, om du tilfeldigvis befinner deg i noen av de følgende latinske landene. Sjekk det ut!


Mystiske og fascinerende steder å utforske

På denne utrolige reisen tar vi deg med til en rekke ekstraordinære destinasjoner som er gjennomsyret av gåtefullhet og sjarm. Fra eldgamle arkeologiske steder til noen av de mest avsidesliggende og særegne stedene på jorden - disse seks mystiske stedene vil trollbinde deg og gi deg lyst til å utforske hver eneste bortgjemte krok. Gjennom stemningsfulle fotografier tar vi deg med på et tidløst eventyr der fortiden flettes sammen med nåtiden og det mystiske blandes med det fascinerende. Gjør deg klar til å fordype deg i den gåtefulle skjønnheten til disse stedene og la deg fengsle av deres mystiske og unike atmosfære.


Risikoen og fordelene med å bli veganer eller vegetarianer

Du kjenner sikkert allerede noen som er vegetarianer eller veganer, men har du noen gang selv tenkt på å eliminere kjøtt og animalske produkter fra kostholdet? Hvis du er nysgjerrig på emnet eller tenker på å ta sjansen, er det en god ide å spørre deg selv hvilken livsstil som passer best for din rutine og hvilke helsefordeler du kan oppleve. Vi er her for å avsløre sannheten bak å gå vegetarianer eller veganer - klikk gjennom galleriet for å lære mer!


Stjernenes spektakulære utseende på amfAR-gallaen 2023 i Cannes

amfAR-gallaen har blitt et av de mest etterlengtede arrangementene på linje med noen av Cannes-festivalens premierer, som i år fant sted på det berømte Hotel du Cap-Eden-Roc. Blant årets gjester var Queen Latifah (som var konferansier), Halsey (som opptrådte live), Ashley Graham, Teyana Taylor, Storm Reid og til og med Heidi Klum, Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Kate Beckinsale og mange andre stjerner. Her er hva de hadde på seg på den blå løperen til amfAR-gallaen 2023.


Fra Naomi Watts til Laetitia Casta: moteshowet til Dior i Mexico.

Den ikoniske figuren Frida Kahlo er fortsatt en sterk forbindelse til kulturen i Mexico, som feires med Dior Cruise 2024-kolleksjonen. Spesielle gjester på catwalken var Naomi Watts, Laetitia Casta og Riley Keough, barnebarnet til Elvis Presley.Nattlige sommerfugler kommer til liv på silhuettene, fra en tegning av Andrée Brossin de Méré hentet fra Dior-arkivet. Maria Grazia Chiuri ønsket å bli inspirert av fotografiene til Frida Kahlo, som utfordrer grensene for mannlig-kvinnelig sjanger.Klærne hyller dermed hennes stil; et kontrapunkt til formene, et ekko av Tehuana-tradisjonen, det brede skjørtet bæres med en tradisjonell tunika: huipil.


En øy i Japan bebodd av katter. Finnes den virkelig?

Tashirojima, også kjent som Katteøya, er en liten øy som ligger i Miyagi prefekturen i Japan. Øya har rundt 100 innbyggere og mer enn 100 katter, noe som gjør den til et populært reisemål for katteelskere fra hele verden. Katter på øya regnes som lykkebringende og blir tatt godt vare på av lokalbefolkningen. I tillegg til katter er øya kjent for sin vakre natur, inkludert pittoreske fiskerlandsbyer og fantastisk havutsikt. Samlet sett er Tashirojima et fascinerende reisemål som tilbyr en enestående opplevelse for reisende og spesielt for dyreelskere. I galleriet vårt avslører vi noen interessante fakta om denne spesielle øya.


Ti deilige alternativer til kumelk

Kumelkforbruket går stadig nedover. Dette er hovedsakelig fordi noen er laktoseintolerante, mens andre ønsker et kosthold med en bedre ernæringsprofil. Det finnes mange gode alternativer på markedet som kan erstatte vanlig kumelk. Med hjelp fra HealthLine har vi laget en liste med 10 deilige alternativer som du kan prøve. Sjekk de ut!


Hvorfor du har mareritt (og hva du kan gjøre med det)

Har du noen gang hatt skremmende drømmer og våknet midt på natten med kaldsvette, og prøvd å fornemme hva som har skjedd? Hvorfor har vi så mange mareritt? Er det mulig å bli kvitt dem? Vi har svarene, så klikk på galleriet og bli kjent med dem.


Topp måltid kit selskaper å se på Inneholder amerikanske aksjer.

Måltidssett er esker med forhåndsmålte ingredienser for å fullføre fulle oppskrifter som blir sendt hjem til deg sammen med oppskrifter og tips. Derfra lager du noen av de enkleste middagene uten å måtte gå til matbutikken. Uansett hvilken type diett du følger, tilbyr måltidsleveringstjenester varierte alternativer, måltidssett kan komme så ofte du vil. Måltidssettselskapene på denne listen har et stort antall brukere. Denne listens ytelse...


GUIDE: Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.


Sophia Hadjipanteli, modellen som promoterer unibrow-trenden er i Cannes 2023

Sophia Hadjipanteli, den gresk-kypriotiske modellen som promoterer unibrow-trenden, deltok på visningen av "Killers Of The Flower Moon" på den 76. filmfestivalen i Cannes.


Hva er den beste tiden å drikke kaffe på?

Kaffe er en populær drikk over hele verden, men visste du at tidspunktet på dagen vi drikker den kan påvirke effekten på kropp og sinn? I dette fotogalleriet utforsker vi de ideelle tidspunktene på dagen for å nyte alle fordelene med kaffe.Vi vil oppdage hvordan tidspunktet du drikker kaffe kan påvirke energien, konsentrasjonen, stoffskiftet og til og med søvnen din.Gjør deg klar til å utforske kaffens fascinerende og deilige verden og oppdag hemmelighetene for å få mest mulig ut av denne fantastiske drikken.


Mygg stikker oss også på grunn av oss selv: feil som bør unngås

Selv om det er lett å klandre myggen utelukkende for stikkene den gir, oppmuntrer vi ofte selv til deres tilstedeværelse gjennom svært vanlige feil. I dette fotogalleriet utforsker vi viktige aspekter ved myggøkologi, stedene der myggen vokser og feilene vi gjør som oppmuntrer til spredning. Vi vil gi detaljerte forklaringer for å gi en mest mulig fullstendig oversikt over hvordan vi kan endre vaner og atferd, og hva vi kan gjøre for å minimere kontakten med mygg og bevare velværen vår.


Hva er de sjeldneste øyenfargene i verden?

Det menneskelige øyet er et fascinerende organ, og finnes i en rekke farger. Ifølge noen tradisjoner er øyet sjelens speil, og ofte er det første blikket avgjørende for å bygge relasjoner mellom mennesker. Mørke øyne er de vanligste i hele verden, mens blå, grønne og nøttebrune er de minst vanlige øyefargene. Noen mennesker har sjeldne øyefarger forårsaket av genetiske mutasjoner som påvirker mengden eller typen pigmentering i regnbuehinnen. I galleriet avslører vi noen av verdens mest sjeldne øyenfarger.


Gratulerer med dagen Naomi Campbell: de vakreste "lookene" til Black Venus

Naomi Campbell feirer sin 53-årsdag. Den berømte "Black Venus", kallenavnet hun har vært kjent under siden 1990-tallet, når denne milepælen i bedre form enn noen gang, og har ingen planer om å trekke seg tilbake fra scenen.De siste årene har Naomi blitt oppført av People magazine som en av de 50 vakreste kvinnene i verden og har fortsatt å gå på catwalken for prestisjetunge motehus som Versace, Off-White, Louis Vuitton og Balmain, og viser all erfaringen hun har samlet gjennom årene i moteshow og arrangementer. I dag feirer vi henne med et galleri som sporer karrieren hennes!


Den ideelle lønnen for å være lykkelig? Vitenskapen avslører det

Lykke er et mål vi alle ønsker å oppnå i livet, men det er ett spørsmål vi ofte stiller oss selv: hvilken lønn vil virkelig gjøre oss lykkelige?I dette fotogalleriet utforsker vi vitenskapelig forskning som har forsøkt å besvare dette spennende, men komplekse spørsmålet. Vi vil finne ut hvordan vitenskapen har undersøkt sammenhengen mellom lønn og lykke.Gjør deg klar til å oppdage hvilke inntektsnivåer som er forbundet med større velvære og forstå hvordan penger kan påvirke vår lykke.


Denne maten vil få deg til å se yngre ut

Vi vet alle at det er umulig å slutte å aldre og å holde seg ung for alltid. Men gode vaner og riktig ernæring kan hjelpe deg å se sunnere og dermed yngre ut. Klikk på galleriet og bli kjent med maten som kan hjelpe deg med å se yngre ut!


Oppdag de beste stedene i verden å se urban kunst

Graffiti er veldig populært og har etter hvert blitt mer allment akseptert. Mange byer rundt om i verden har gatekunst som lett kan identifiseres og er synonym med den byen. Finn ut hvor i verden du finner den beste urbane kunsten!


Hvilken farge har egentlig solen?

Det kan høres ut som et trivielt spørsmål, men det er faktisk ikke trivielt i det hele tatt; tvert imot rommer det svært viktige fysiske og filosofiske spørsmål. Washington Post bemerket at dette spørsmålet opprører noen av menneskene på Twitter i disse dager.Debatten ble skapt av en tweet fra journalisten Jacqui Deevoy, som lurte på hvordan det var mulig at solen hadde "endret farge" fra det hun husket som barn. Svaret etterlater imidlertid en noe forferdet, ettersom det ikke finnes noe entydig svar.Barn tar tross alt ikke feil ved å tegne solen som en stor gul ball, men det er ikke et helt riktig svar. Tross alt er lys bare oppfatningen av bølgelengden av stråling som sendes ut av solen, og der ligger hele hemmeligheten.


Kanseller matpakken!

Det er ikke morsomt å spise sin mat, når den kommer i pakke og ikke på fat … Knutsen og Ludvigsen var innovative på så mange måter. Og matpakke-miseren var de tidlig ute med å oute.


Gjennomsiktige dyr som ser falske ut

Gjennomsiktige dyr er en fascinerende og unik gruppe skapninger som har utviklet seg for å gå i ett med omgivelsene eller unngå rovdyr. Disse dyrene har gjennomsiktige eller transparente kropper som gjør at vi kan se deres indre organer og skjelettstruktur. Disse fantastiske, noen ganger usynlige, organismene ligner virkelige spøkelser. Fraværet av pigmentering hjelper disse skapningene å gjemme seg, slik at de ikke kan bli funnet av rovdyr. I tillegg sikrer gjennomsiktigheten verdifulle ressurser. Her er en liste over åtte fantastisk vakre gjennomsiktige dyr.


Emma Stone og Cate Blanchett: alle lookene til stjernene på Louis Vuittons motevisning på Isola Bella

Isola Bella, Maggioresjøens perle, er stedet for det franske motehusets moteshow. Den kreative lederen Nicolas Ghesquière valgte den lille øya for dens fascinerende sjarm, storslåtte hager og Borromeo-familiens praktfulle barokkpalass som kulisse. Mange stjerner var invitert til motevisningen ved Lago Maggiore, blant andre Emma Stone, Alicia Vikander, Cate Blanchett, Catherine Deneuve, Jaden Smith, Jennifer Connelly, Lea Seydoux, Mia Wasikowska, Oprah Winfrey, Paul Bettany og Stacy Martin. Et botanisk, lekent Cruise som fremkaller drømmende stilistiske tolkninger. Et cruise som gir liv til moderne fortellinger, befolket av skapninger som forlater sine akvatiske tilholdssteder for å oppdage underverkene på land.


Dua Lipa's spektakulære bilder for Versace La Vacanza 2023

Versace og Dua Lipa er meddesignere av damekolleksjonen "La Vacanza", med det ikoniske Butterflies & Ladybugs-trykket, som først dukket opp i Versaces vår- og sommerkolleksjon i 1995. Viktige tilbehør inkluderer metall laminert skinn: Repeat hobo mini-veske, boots og platåsandaler. De ikoniske smykkene Medusa og Greca er dekorert med sommerfugler og marihøner laget av krystaller eller håndmalt. Lanseringen av kolleksjonen ledsages av en egen kampanje, fotografert av Carlijn Jacobs, med Dua i hovedrollen, som portretterer popstjernen i perfekt Versace "La Vacanza"-stil mens hun bærer antrekk fra kolleksjonen.


Ti matvarer som anses som lette, men som faktisk vil gjøre at du legger på deg

Hvis du planlegger å gå på diett og gå ned noen kilo i forkant av sommeren, må du være forsiktig, for de største fiendene til dietter er de matvarene som ser lette ut, men som faktisk inneholder mye kalorier og er ineffektive i et kontrollert kosthold.Vi har alle matvarer i kjøleskapet vårt som vi tror er lette, men når vi leser næringsverdiene, innser vi at de er fulle av kalorier, sukker, fett, konserveringsmidler og salt, alle ting som absolutt ikke hjelper vekttap.Disse matvarene er mange, mange flere enn vi tror. Fra sushi til tørket frukt, la oss se på de som er mest misvisende.


Stueplanter som ikke trenger lys

Stueplanter er effektive luftrensere og gir hjemmet en avslappende og koselig atmosfære. Mange potteplanter trenger imidlertid mye lys, så det kan være et problem å ha dem i huset.Heldigvis finnes det noen planter som trives uten mye lys. Disse plantene er en fin måte å forbedre hjemmets utseende på, samtidig som de renser luften og gir deg litt grønt i hverdagen, selv når det er lite lys.Her er 10 eksempler på stueplanter som ikke trenger lys.


Ti slott som fortsatt er bebodd i Italia

La deg fortrylle av den legendariske atmosfæren i disse gamle herregårdene og beundre de majestetiske tårnene og murene. Disse slottene, som lenge har vært bebodde, gir ikke bare et bakteppe av tidløs arkitektonisk skjønnhet, men innkapsler også århundre gamle historier som har bidratt til å forme vår kultur og måte å være på. La deg inspirere av de italienske slottenes skjønnhet og oppdag historien til disse magiske stedene. Her er ti av Italias mest stemningsfulle slott som fortsatt er bebodde og voktere av skjønnhet og kunst, omgitt av eldgamle steiner og flere hundre år gamle historier.


Kjendisenes bisarre kostholdsvaner

Når de ikke går på fancy fester med fingermat eller prøver den nyeste gourmet sushibaren, hva er det kjendisene spiser? Fra rare retter til motbydelig godbiter, noen av de største navnene i underholdningsbransjen følger noen av de merkeligste diettene. Bla gjennom denne listen over kjente personer med bisarre spisevaner.


Verdens dyreste iskrem: hvorfor den er verdt mer enn 6 000 euro

Finnes det mennesker i verden som elsker iskrem så mye at de er villige til å bruke sommerferiepengene sine på det? I så fall vil du absolutt ikke gå glipp av en kule av iskremen som har vunnet tittelen verdens dyreste.Sertifisert av Guinness World Record, går rekorden til det japanske selskapet Cellato, som har laget en iskrem, kalt Byakuya, som koster hele 873 400 japanske yen (5469 pund; 6696 dollar) per porsjon.Årsaken til de høye kostnadene er de ekstremt sjeldne ingrediensene av ekstremt høy kvalitet. Spørsmålet gjenstår hvem som kan betale så mye for iskrem.


Øyne: de verste vanene som skader synet

Øynene er et av våre viktigste og mest verdifulle sanseorganer. De gjør oss i stand til å se verden rundt oss og få tilgang til informasjon som er avgjørende for vårt daglige liv.Noen dårlige vaner kan imidlertid påvirke øyehelsen negativt og svekke synet vårt.I dette fotogalleriet vil vi oppdage de verste vanene som skader synet ditt og lære hvordan du kan forhindre fremtidig skade, takket være informasjon fra optometrytimes.com. Takket være denne guiden kan vi lære å ta vare på øynene våre og holde dem sunne for et klart og langvarig syn.